ABD Turist Vizesine başvurmadan önce genel olarak bütün vize başvurularında gerekli olanevrak listesini hatırlamalıyız. Vize başvurusu yapmadan önce geçerli bir pasaporta sahip olmalıyız, pasaportun geçerli olması yetmez ayrıca pasaportun geçerlilik süresinin başvuru tarihi itibariyle en az 6 ay olması gerekir. ...Devamı