Bilgiustam
Bilgiyi ustasından öğrenin

2010 Model Otomobiller: Geneva Otomobil Fuarından Göze Çarpanlar

2 432

12

BMW CLR X 650 GT 3 Mart’ta açılan Geneva otomobil fuarında ilk kez gösterilen ve BMW X6 şasisi üzerinde yapılan tuning işlemiyle oluşturulmuş bir araç. Yeni ön tampon, alçak eteklikler, yeni arka tampon ve karbon fiber spoiler ilk göze çarpan özellikler. 23 inç 315/25-23 ölçülerindeki tekerlekler ve tamamen yenilenmiş iç deri döşeme gibi birçok detayı barındıran aracın büyük rağbet görmesi bekleniyor.

32

Geneva otomobil fuarında dikkatleri çeken bir diğer araç ise, yeni Megane. Yenilenmiş yüzüyle özellikle tampondaki siyah birleşim kısımları Peugeot’un 2008, 2009 model otomobillerindeki tasarımı andırıyor. Ama ön ve arka farların tamamen ve çok şık biçimde yenilenmesi, bu benzerliğin dezavantajını ortadan kardırıyor. Şu an için Renault Megane araçların en üst modeli sıfatını taşıyan otomobil 6 ileri şanzımana sahip ve dakikada 5500 devirde 250 Hp güç ve 340 Nm tork üreten performansıyla önceki versiyonundan daha kaslı gözüküyor.

42

Alfa’nın MiTo GTA’sı Mini Cooper’a rakip oalrak piyasaya çıkartılacak ve ilk kez Geneva otomobil fuarında gösterildi. Kendisinin rakibi olan 211 Hp’lik MINI Cooper S JCW ve 197 Hp’lik Renault Clio RS’ye karşılık MiTo GTA 240 Hp güç üretiyor. Bu ufacık şasesinin ve kaputunun altında 240 Hp’lik canavar gibi bir motor barındırması gerçekten heyecan verici. Bu haliyle araç tam bir otoban faresi olarak adlandırılabilir.

22

Standart bir Hummer H2’nin sadece üstü açık 7 koltuklu bir versiyonu olarak tanıtılan araç, bu tarz büyük SUV’lerde görmeye alışık olmadığımız bir tarzı temsil ediyor. Üstü açık bir Hummer hayal etmemiştim hiç… O nedenle ilk gördüğümde biraz garip geldi fakatbir o kadar da hoşuma gitti açıkçası.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku