Bilgiustam
Bilgiyi ustasından öğrenin

2018 Dekorasyon Trendleri

0 374

2018 Dekorasyon TrendleriMonotonluktan ve rutinden sıkıldıysanız, evinizde köklü değişiklikler yapabilir ya da ufak dokunuşlarla evinizin atmosferini değiştirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ilk iş, yeni sezonun trendlerini öğrenmek ve trendleri nasıl kullanacağınıza karar vermektir. İşte yaşam alanlarınızda 2018 dekorasyon ruhunu evinize taşıyabileceğiniz öneriler.

Bu yıl, sakin ve huzurlu ortamlar ön plana çıkıyor. Yaşam alanlarında doğal dokuların ve doğadan ilham alan mobilya tasarımlarının kullanımı farklı bir atmosfer yaratıyor. Ceviz ağacı, 2018’in en popüler malzemelerinden biri olurken, saçaklı aydınlatma ürünleri de oldukça dikkat çekici bir hale gelmiş durumda. 2018’in gözdeleri arasında bulunan kadife koltuklar ve dekoratif yastıklar yaşam alanlarındaki yerini çoktan aldılar bile. Kadife kumaş kaplı koltuklara eşlik eden bakır renkli detaylar ise tüm dikkatleri üzerine topluyor. Metalik uzun yıllar boyunca dekorasyonda kullanılan popüler bir renk olsa da bu sezon yerini altın ve pirinç rengine bırakıyor. Siz de bu renkleri objelerinizde ve aksesuarlarınızda kullanarak modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

2018 Dekorasyon TrendleriMermer rengi ve metalik renklerin ön planda olduğu duvar panelleri kullanımı şıklığı da beraberinde getiriyor. Ayrıca bu renklerin ahşap ile kombinlenmesi yaşam alanlarınıza ilgi çekici bir güzellik katıyor. Duvarlarınızda kullanabileceğiniz bir diğer seçenek ise, uygulanacak stil ve tarza uygun duvar kağıdı seçmek olabilir. Geometrik ve kontrast duvar kağıdı desenleri ortama canlılık katarken, daha dingin bir ortam için sarı ve turuncu tonları ile pastel renkleri kullanabilirsiniz. Ayrıca doğadan gelen her detaya kucak açan bu sezonda, taptaze çiçekler ve dekoratif bitkilerle ferah bir karşılama ortamı dizayn edebilirsiniz.

Yazar:Dilara Yeten

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku