Bilgiustam
Bilgiyi ustasından öğrenin

2021 Yılının Ergonomik Ofis Koltukları Listesi

1 399

Gün içinde uzun saatler boyunca, günün bir çoğunluğunu masa başında oturarak geçirdiğiniz ev ve iş yerinizde, hem tasarım olarak hem de ergonomik olarak sağlığınız üzerinde direkt olarak söz sahibi olan ofis koltukları seçiminin doğru yapılması çok önemli bir noktadır.

Ofis koltuklarının kullanıcısının vücut yapınsa uygun olarak ayarlanabilir özelliklere sahip olması, gelecekte uzun saatler boyunca oturmadan dolayı oluşabilecek sağlık sorunlarının önüne geçecektir. Her daim rahatlık, dayanıklılık ve kullanışlılık esaslarını amaçlayarak, tüm çalışma koltuklarında işlevselliği her zaman ön plana çıkararak üretimi yapılan ofis koltukları, ofislerde evinizin ya da tam tersi şekilde evinizde ofis rahatlığına kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

Bir ofis koltuğunun uzun saatler boyunca sizlere en iyi şekilde rahatlık sağlayabilmesi ve bütün diğer ergonomik özellikleri ile konforunuzu sağlayabilmesi için belirli bazı özelliklere sahip olması gerekmektedir. Bu özelliklerin en başında, ayarlanabilir yapısı ile sunulan işlevsellik özelliği gelmektedir.

Kullanılacak olan çalışma koltuğunda, yükseklikten, oturma kısmının eğimine, derinliğine ve bel, sırt desteği gibi birçok farklı detayın ayarlanabiliyor olması önemlidir. Çalışma alanınızı tam olarak size uygun bir biçimde düzenlemenize de olanak sağlayan ofis koltukları hem sağlığınızı hem de rahatlığınızı olumlu bir biçimde etkilemeyi garanti edecektir.

Uranüs Yönetici Koltukları

Uranüs Yönetici Koltukları
Uranüs Yönetici Koltukları

Siyah plastik gövde olarak imal edilen Uranüs Yönetici Koltuğu, insan vücuduna uygun, kavisli ve ergonomik olarak tasarlanmış. Ayarlanabilir baş desteği sayesinde boyun ağrılarını ve kol hizasına göre ileri ve geri, aşağı ve yukarı, içe ve dışa ayarlanabilen kolçaklar sayesinde omuz ağrılarını engeleyecektir.

Gövde ve kolçaklar, darbelere karşı sağlam ve dayanıklı sert plastik malzemeden üretilmesi ve dayanıklılığı arttırılmış alüminyum yıldız ayakları sayesinde yüksek taşıma kapasitesi sağlayacaktır. Yüksek manevra özelliğine sahip tekerlekler oldukça sessiz olmasına ek olarak zemine zarar vermemesi ve iz yapmaması ayrı bir avantaj.

Senkron mekanizması sayesinde oturuş şeklimize göre sırt açısı otomatik olarak senkronize olarak, sırt açısı ve oturak yüksekliği oturma düzeneğinize en uygun noktada sabitlenebilir.

Gain Yönetici Koltukları

Gain Yönetici Koltuğu, göz alıcı ve dikkat çeken modellerden biri. Bu ofis koltukları arkaya yatan her eğimde sabitleme yapan multi-tilt mekanizmalı, amortisörlü, ekseni etrafında 360 derece dönebilen krom ayaklı ve kolçaklı ergonomik ve ortopedik ofis koltuklarıdır.

Her renkte deri veya kumaş ile üretim yapılan bu model tam anlamıyla bir patron koltuğudur. Bu etkiyi modeli ilk gördüğünüz anda da anlayacaksınız. Bu özel etki modelin ayrıntılarında, hatlarında bulunmaktadır. Model uzun sırtlıdır. Ergonomik yapısına ek olarak, özel dikişler ile hazırlanan bir sırt deseni ve minder deseni ayrı bir hava katmaktadır.

Eon Ofis Koltukları

2021 Yılının Ergonomik Ofis Koltukları Listesi
Eon Ofis Koltukları

İyi ve kaliteli malzemelerle, dayanıklı bir yapıda üretilen Eon fileli çalışma koltuğui ergonimik tüm özelliklerine sahip olduğundan dolayı listeye eklenmeye hak kazanmıştır.

Siyah plastik gövde ile üretilen bu ofis koltukları insan anatomisine uygun, kavisli ve ergonomik olarak tasarlanmıştır. Yerleşik bel desteği sayesinde bel ve sırt ağrılarının oluşmasına engel olur. Kızak mekanizması sayesinde, oturma derinliğini ileri ve geri ayarlanabilmesine ek olarak gövde ve kolçaklar, darbelere karşı sağlam ve dayanıklı sert plastik malzemeden üretilmiş.

Denge sağlaması ve her yöne kolaylıkla hareket edebilmesi için beş kollu alüminyum yıldız ayak kullanılan Eon ofis koltukları temizlemesi kolay ve yıllarca kullanıma uygun gözüküyor. Rahat ettirmek için tüm detayları özenle düşünülen eon ofis koltuğu tercihlerimiz arasında yer alıyor.

Sparkle Ofis Koltukları

Şık ve modern tasarımı ile seçkin estetik anlayışınızı ofisinizde ya da evinizde gözler önüne serebilecek bir ürün olduğu için listeye eklenen Sparkle ofis koltukları, kavrayıcı sırt bölgesi ile sırt ve bel ağrısı sorunlarınızın önüne geçebilir.

Son derece konforlu döşemesi ile uzun süre oturumlara dayanalıklı olarak üretilmiş. Kaliteli sünger ve suni deri kaplaması ile uzun yıllar kullanıma uygun ev ve ofis koltukları sayesinde ergonomik yapısına ek olarak dayanıklıkta ön planda tutulmuş. Ayrıca Suni deri döşemesi üzerinde kir ve leke tutmaması ve rahatlıkla temizlenebilmesi ve deri olmasına rağmen hiçbir şekilde terletme yapmaması bizim için bir avantaj.

Ares Ofis Koltukları

2021 Yılının Ergonomik Ofis Koltukları Listesi
Ares Ofis Koltukları

Ares ofis ve yönetici koltukları ergonomik ve modern tasarımı ile evlerimizin ve ofislerin havasını bir anda farklı bir boyuta taşımaya yardımcı olacak bir tasarım gibi gözüküyor.

Fakat en önemli özelliği, yüksekliği ve yönü ayarlanabilir kolçakları ile oturma pozisyonunuza uyum sağlaması ile 3D ve yüksekliği ve yönü ayarlanabilir boyun desteği sayesinde uzun süreli çalışmalarda rahatsızlık vermemesi diyebiliriz. Ayrıca sırt yaslanma bölümünün hava alma özelliği sayesinde terleme yapmayacak bir ürün.

Listede belirttiğimiz ofis koltukları için 1976’dan beri koltuk üretimi yapan Gürsan Ofis Mobilyaları firmasını kullandık. Ürünlerine göz atmak isterseniz gursanmobilya.com.tr sitesine göz atabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Mehmet Ortaç diyor

    2 hafta önce gidip yeni bir sandalye aldım. Bu yazıyı daha önce görsem mutlaka okurdum. Gain tarzı bir koltuk aldım. Aslında şu anda genel olarak memnunum. Yazı için çok teşekkürler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku