Kakao Yağı

Doymuş yağ ve doymamış yağ arasında sürekli bir tartışma vardır ve sağlığınız bu ikisi arasındaki farkı bilmenize bağlıdır. Yağlar aslında vücudun normal fonksiyonunun önemli bir parçasıdır ve vücuttaki her hücrenin zarında bulunur, bazı yağda çözünen Yazının Devamı

Bilimsel adı Theobroma cacao olan kakao ağacı Malvaceae (ebegümecigiller) ailesindendir. Pamuk, bamya ve ebegümeci de aynı ailedendir. Amerikan tropikal yağmur ormanlarına özgü, boyu 8-12 metreye kadar uzayabilen, yapraklarını dökmeyen kakao ağaçları ekvatorun 20 derece kuzeyi Yazının Devamı

Kakao yağı, kakao ağacının yemişlerinden elde edilen, ezun bir süre raf ömrüne sahip olan, gıda ve kozmetik sektöründe sık kullanılan bir yağ çeşididir. Kakao yağının içerisinde bulunan antioksidan ile cilde doğal bir parlaklık verir ve Yazının Devamı

Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :